Foodtruck

Heeft u binnenkort een evenement gepland en wilt u uw gasten verrassen met heerlijk Italiaans street food? Zoek dan niet verder, want onze Italiaanse foodtruck is de perfecte keuze voor uw feest!

Onze foodtruck is speciaal ontworpen om de authentieke Italiaanse smaken naar u toe te brengen. We bieden een uitgebreid menu met heerlijke focaccia en panzerotti, twee populaire Italiaanse lekkernijen die gegarandeerd de smaakpapillen van uw gasten zullen verwennen.

Onze focaccia is een smaakvol plat brood, vers gebakken en belegd met een scala aan heerlijke toppings. Van klassieke combinaties zoals tomaat, mozzarella en basilicum tot meer gedurfde smaakcombinaties. Elke hap van onze focaccia is een ware traktatie, boordevol smaak en textuur.

Daarnaast bieden we ook panzerotti, een traditionele Italiaanse snack vergelijkbaar met een gevulde calzone. Onze panzerotti zijn gevuld met een smakelijke mix van kaas, tomatensaus en verschillende vullingen zoals salami, ham, champignons of spinazie. Ze worden vervolgens krokant gebakken tot in de perfectie, waardoor ze een heerlijke knapperige buitenkant hebben en een warme, smeuïge vulling.

Of het nu gaat om een festival, bedrijfsevenement, bruiloft of verjaardagsfeest, onze foodtruck brengt de levendige sfeer van de Italiaanse keuken naar uw evenement. Onze vriendelijke en getalenteerde chefs bereiden de focaccia en panzerotti ter plekke, zodat uw gasten kunnen genieten van vers bereid street food van hoge kwaliteit.

Onze Italiaanse foodtruck is niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een visueel spektakel. Met zijn kleurrijke en aantrekkelijke ontwerp trekt onze foodtruck onmiddellijk de aandacht van de gasten en creëert het een levendige en gezellige sfeer.

Dus als u op zoek bent naar een unieke toevoeging aan uw evenement, neem dan contact met ons op om onze Italiaanse foodtruck te boeken. Laat uw gasten genieten van de heerlijke smaken van focaccia en panzerotti, rechtstreeks uit onze mobiele keuken. Het wordt zeker een onvergetelijke ervaring die uw gasten nog lang zullen herinneren!