Pranzo

Stelt u zich eens voor: een maandelijks terugkerende Italiaanse pranzo (lunch) op een unieke locatie. Een culinaire ervaring die u niet wilt missen. Elke maand brengen we de smaken en sfeer van Italië naar een betoverende plek, waar u kunt genieten van een onvergetelijke lunch met vrienden, familie of gelijkgestemde fijnproevers.

Deze exclusieve evenementen vinden plaats op bijzondere locaties.. We streven ernaar om de perfecte ambiance te creëren die de Italiaanse gastronomie en gastvrijheid weerspiegelt. Denk aan sfeervol gedekte tafels, weelderige decoraties en een warm welkom zodra u aankomt.

Ons maandelijkse pranzo-menu is zorgvuldig samengesteld door onze getalenteerde Italiaanse kok. U kunt zich verheugen op een scala aan traditionele gerechten, bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Geniet van verfijnde antipasti, verrukkelijke pastagerechten, smaakvolle vlees- en visgerechten en heerlijke dolci (desserts) die uw smaakpapillen zullen verwennen.

Tijdens de pranzo kunt u ook genieten van uitstekende Italiaanse wijnen die perfect passen bij de gerechten.

Het maandelijkse karakter van deze pranzo biedt u de mogelijkheid om de Italiaanse keuken op een andere manier te ervaren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie delen. Het is een gelegenheid om te genieten van lekker eten, te ontspannen en nieuwe herinneringen te creëren op een unieke locatie.

Mis deze unieke Italiaanse pranzo-ervaring niet. Houd onze website in de gaten voor de aankondigingen van de data en locaties van onze maandelijkse evenementen. Reserveren kan via de mail, Whatsapp of telefonisch. Let op er zijn maar beperkte plaatsen vrij!

A presto!